Blog / Website upgrade - Nu mobiel vriendelijk

E-Streetquad Website upgrade - Nu mobiel vriendelijk

Website upgrade - Nu mobiel vriendelijk

Geplaatst op 7 september 2015 om 21:00 u
Categorie: Website updates
Geplaatst op 7 september 2015 om 21:00 u
Categorie: Website updates

De website heeft na lange tijd weer eens een upgrade gekregen. Desktop en laptop gebruikers zullen weinig merken ervan maar voor tablet en smartphone gebruikers zal de website er nu heel anders uit zien. Zoomen en horizontaal scrollen is niet meer nodig, alle informatie wordt nu aangepast naar het scherm dat door jou wordt gebruikt. Of om het even samen te vatten, er wordt nu gebruik gemaakt van een responsief ontwerp.

Dit ontwerp had ik eigenlijk al vanaf het begin van de website willen gebruiken maar aangezien ik toen al mijn vrije tijd liever in het project deed stoppen in plaats van de website is het er toen niet van gekomen. Aangezien het project nu voltooid is had ik eindelijk weer wat extra tijd en heb ik ervoor gekozen alsnog het ontwerp van de website aan te passen. Het viel namelijk op dat ondanks het oude ontwerp toch een heel aantal mobiele gebruikers op de site kwamen. Dit kon ik natuurlijk niet negeren, daarom nu dit nieuwe ontwerp om het juist voor de mobiele gebruikers veel makkelijker te maken.

Met de desktop/laptop versie is niets mis, hier is dus niets aan gewijzigd. Maar aangezien het toch een flinke upgrade is heb ik wel 3 nieuwe plaatjes in de banner gezet die wat meer recent zijn om het toch ook weer wat leuker uit te laten zien.

Binnenkort zullen er weer wat updates van de quad komen, het weer zat een beetje tegen de afgelopen dagen. Maar er zijn toch weer een aantal ritjes gemaakt en heb ook eindelijk wat gegevens kunnen verzamelen onderweg.