Blog / Snelle update over de onderdelen

E-Streetquad Snelle update over de onderdelen

Snelle update over de onderdelen

Geplaatst op 14 februari 2013 om 23:36 u
Categorie: Algemeen
Geplaatst op 14 februari 2013 om 23:36 u
Categorie: Algemeen

Wou afgelopen weekend de remmen scheiden maar kwam er toen pas achter dat ik de verkeerde remhendel had gekregen. Hier zit namelijk geen vergrendeling op om als handrem te dienen. Hier kan ik dus niets mee want heb geen ander middel om de quad op een helling ofzo niet weg te laten rollen (geen versnellingsbak).
ALG Motoparts heeft het al direct opgelost, ze sturen me zo snel mogelijk een nieuwe en hoef de huidige niet eens terug te sturen. Goede service daar. Het scheiden van de remmen moet ik dus nog even mee wachten.

Van Rebbl krijg ik nog wat meer onderdelen als het goed is. De behuizing die om de controller heen komt was niet helemaal de juiste maat. De gaten waar de oranje kabels doorheen moeten waren ovaal waardoor de rubbers niet pasten. Ik had nieuwe platen kunnen laten maken op hun kosten maar dit zou een aantal weken duren. Krijg nu zo'n wartels voor de kabels er veilig doorheen te leiden. Deze zouden wel helemaal op het gat passen. Moet hier sowieso nog een heel aantal van hebben voor de behuizingen van de accu's dus dat komt goed uit, meteen wat extra bestellen dus.
Ben ook aan het kijken of ik andere stekkers kan krijgen voor de laadkabel en de laadplug die op de quad zelf komt. Ze hadden namelijk gezegd dat het rode zouden worden maar heb blauwe gekregen. Kan sowieso de laadplug die ze hebben geleverd niet echt makkelijk bevestigen aangezien dit ook gewoon een stekker is zonder bevestigingspunten. Hier zijn andere voor te krijgen die je wel kunt bevestigen. Even afwachten nog of ik ze eventueel kan ruilen.

Heb helaas nog steeds niks van de motor gehoord, duurt al langer dan de verwachte levertijd. Heb dus maar weer een mail gestuurd, hoor morgen dus hopelijk wel waarom dit zo lang duurt.

Ondertussen heb ik wel mijn werkplaats een beetje aangepast. Kan nu eindelijk alles netjes opbergen. Begint ook als een echte garage uit te zien nu.

E-Streetquad Snelle update over de onderdelen