Blog / Erg slecht nieuws en aanpassing voor motorsteun nodig

E-Streetquad Erg slecht nieuws en aanpassing voor motorsteun nodig

Erg slecht nieuws en aanpassing voor motorsteun nodig

Geplaatst op 4 mei 2013 om 21:32 u
Geplaatst op 4 mei 2013 om 21:32 u

Erg slecht nieuws vandaag, er is een probleem met de levering van de accu's. Leverancier in China was moeilijk aan het doen waardoor er een ernstige vertraging is ontstaan, worden nu pas komende maandag verzonden naar het bedrijf waar ik ze heb gekocht. Dan zal het weer zo'n 8 weken duren voordat ze daar zijn denk ik.
Ook niet erg handig van het bedrijf waar ik ze gekocht heb, hadden ze me 8 weken geleden al wel mogen zeggen dat er problemen waren. Ik kon m'n geld terug krijgen als ik ergens anders de accu's zou kunnen krijgen maarja zij zijn de enige officiële distributeur in Europa. Zou ze misschien wel uit de US kunnen laten komen, moet alleen de prijs hier even voor navragen want zal denk ik niet goedkoper worden.
Hier in Nederland is trouwens ook wel een bedrijf die ze verkoopt maar daar betaal ik in totaal 500 euro meer dus dat gaat hem denk ik niet worden. Dan toch liever nog 8 weken wachten. Als het tenminste ook echt bij die 8 weken blijft.

De blokken voor de motorsteun heb ik ook terug gekregen deze week maar een blok klopt niet helemaal waardoor het net iets scheef zit en dus niet goed te lassen is. Ook dit zal ik weer eerst moeten laten aanpassen en zal ook wel weer een week gaan duren.
Heb maar even de achterbrug eraf gehaald zodat ik binnenkort de steunen kan laten lassen hierop. Hoefde niet veel los te halen dus viel nog mee. Kwam er alleen ook achter dat de achterbrug wat scheef gelast is door de Chinezen, hierdoor zitten de steunen niet helemaal vlak op de achterbrug. Sowieso moeten de blokken nog iets worden aangepast dus even kijken wat hier nog mee gedaan kan worden zodat het wel vlak op de achterbrug komt te zitten. Lijkt me toch wel beter voor dit goed te kunnen lassen, zal anders misschien gaan scheuren. Ruimte tussen de steun en de achterbrug is niet echt veel, nog geen halve mm denk ik, maar toch.

E-Streetquad Erg slecht nieuws en aanpassing voor motorsteun nodig


E-Streetquad Erg slecht nieuws en aanpassing voor motorsteun nodig


Ook zitten de 2 onderste gaten in de rechter blok iets te hoog waardoor ik deze niet kan vast zetten. Geen idee hoe dit gebeurd is want ik kan duidelijk zien dat de gaten wel goed gemarkeerd waren maar toch te hoog zijn geboord. Hiervoor moeten nu waarschijnlijk bij de motorplaat die 2 gaten wat worden uitgeboord of een nieuwe blok.
De blokken zelf moeten ook nog iets anders worden, had gevraagd voor deze schuin te maken aan de achterkant maar ze lopen nu nog gewoon recht. Ziet er niet echt geweldig uit.

Maar toch nog iets goeds vandaag. Ik heb een klein stukje ontvangen van het materiaal dat ik wil gaan gebruiken voor de behuizingen van de accu's, 3mm dik ABS plastic.

E-Streetquad Erg slecht nieuws en aanpassing voor motorsteun nodig


Is in ieder geval erg stevig dus denk dat 3mm wel genoeg zal zijn. Zal nog even kijken hoe het lassen hiervan gaat en nog wat andere dingen proberen. Als het allemaal goed lukt kan ik de platen bestellen.